I k Vánocům 2007 patří dárek

***

ANIMA Forbína přeje svým čtenářům
pěkné Vánoce
a všechno dobré v roce 2008.

***

Těší nás, že už podruhé můžeme na ANIMA Forbíně zakončit rok vánočním přáním. I tentokrát děkujeme za Váš zájem, slova povzbuzení při osobních setkáních, v e-mailech i za komentáře k článkům. Také tento rok jsme mohli konstatovat, že komentáře jsou někdy lepší než samotné články. Až si najdete chvilku, prohlédněte si ANIMA Forbínu a přesvědčte se, že Vám žádný takový komentář neunikl. Někdy se totiž objevily i půl roku po uveřejnění článku.

Zvlášť děkujeme těm z vás, kteří reagovali na naši prosbu o “známkování” na závěr článku “Kdo si nehraje, stárne” u příležitosti 1. výročí ANIMA Forbíny v nové podobě. Komentáře nás potěšily, povzbudily a několik z nich se stalo prvotní inspirací k letošnímu vánočnímu dárku pro Vás.

Jak už jste možná začali tušit po posledních článcích, je to kalendář JARČA 2008, sestříhaný z 12 článků ANIMA Forbíny z uplynulého období a provázený fotografiemi objevu tohoto podzimu, topmodelky Jarči (viz článek “Exkluzívně: Jarča zamířila do modelingu”).

K dárku se dostanete kliknutím na následující dva odkazy. Kliknutím levým tlačítkem myši se příslušný pdf soubor otevře a můžete ho vytisknout nebo uložit příkazem “Uložte jako …” nebo “Save as …” . Soubor si také můžete rovnou stáhnout na svůj počítač, jestliže na odkaz kliknete pravým tlačítkem myši. V nabídce, která se Vám otevře, vyberte „Uložte odkaz jako …“ nebo „Save link as…“ nebo „Save target as…“ (podle typu prohlížeče) a rozhodněte, kam chcete soubor uložit.

Zde jsou ty dva odkazy:

Milovníky historických dárků upozorňujeme, že loňský dárek - TiddlyWiki - je stále ještě plně funkční a najdete ho v článku “K vánocům patří dárek” z loňského prosince.

Nejlepší na konec

Na závěr upozorňujeme, že už je možné si prohlížet program ANIMA Instruktáží na leden - březen 2008, případně se hned přihlásit, jestliže Vás téma osobní produktivity zajímá: klikněte zde.

Zpět na úvodní stránku

Pošlete odpověď