Co Vám přináší nová podoba ANIMA Forbíny

S trochou přehánění by se dalo říci, že ze staré Forbíny zůstala jen ta opona v záhlaví. Když jsme v dubnu 2005 připravili první číslo, zvolili jsme název Forbína na památku slavných improvizací Voskovce a Wericha, které předváděli před oficiálním začátkem představení. Bavili se spolu na úzkém prostoru před oponou - na forbíně - a odtud dostaly jejich improvizace název.

Ve svém občasníku jsme měli v úmyslu věnovat se tématům, o kterých někdy spontánně vznikla diskuse před začátkem ANIMA Instruktáží mezi účastníky, kteří přišli o něco dříve. Ta témata někdy opravdu stála za to.

Tak jsme tedy před rokem začali, ale teď už je všechno jinak. ANIMA Forbína změnila svou formu a rozšiřuje i svůj obsah.

Změněná forma

Dosud jsme Forbínu připravovali ve formě pdf souboru, který jsme rozesílali jako přílohu e-mailů, případně bylo možné si ji stáhnout z našich stránek.

Od této chvíle budeme Forbínu publikovat ve formě blogu. Klikněte v pravé liště nahoře na odkaz “Návod k použití” a dozvíte se co Vám forma blogu umožňuje.

Rozšířený obsah

Slova “Než začne instruktáž …” v záhlaví Forbíny jsme změnili na “Na okraj instruktáží a e-kurzů”. Ta malá změna signalizuje poměrně velké rozříření obsahu. Budeme Vás informovat o věcech kolem ANIMA E-kurzů, které pro Vás mohou být důležité.

Co všechno můžete očekávat od současné podoby instruktáží a e-kurzů zjistíte po kliknutí na příslušné odkazy, které najdete v pravé liště pod záhlavím “Stránky”.

Zpět na úvodní stránku

Pošlete odpověď