Den vykopnutých dveří

Nezveme Vás na den otevřených dveří, ale na něco údernějšího. Jako Sherlock Holmes můžete provést rychlou obhlídku místa činu a vrátit se bohatší o zajímavý názor nositele Nobelovy ceny.

ANIMA Schola

V minulém superkrátkém článku jsme Vás upozornili na podzimní baterii manažerských školení věnovaných komunikaci. V ní hraje důležitou roli dvanáctitýdenní internetový kurz “Příprava mé velké prezentace”. Bude provozován v nově vytvořeném systému ANIMA Schola. Popsat ten systém by si vyžádalo několik stránek.

Abychom šetřili Váš čas, navlékli jsme to jinak. Dnes jsme u systému ANIMA Schola vykopli dveře, takže můžete vpadnout dovnitř a rychle zjistit, o co se jedná. Chcete-li si odtud odnést i nějaké manažerské poučení, pátrejte uvnitř po názoru Davida Kahnemana, proč se manažeři jen zřídka poučí z vlastních špatných rozhodnutí.

Tady máte návod, jak se bleskurychle dostat dovnitř:

  1. Jděte na adresu www.anima.cz/schola.
  2. Nezdržujte se tím, že byste něco četli, a zarolujte po stránce dolů, až pod nadpisem Kategorie najdete řádek  “Otevřené pro každého (1)” - klikněte na něj.
  3. Znovu se Vám otevře zdánlivě stejná stránka s typickým obrázkem našeho školení - když zarolujete dolů, najdete tam už tentokrát řádek “INTRO - Vyražené dveře ANIMA Schola” - klikněte na něj a uvidíte obrázek Sherlocka Holmese. Jděte za ním a dělejte co umíte.

Když Vás to, co najdete uvnitř zaujme, můžete při příští návštěvě postupovat pomaleji - na adrese   www.anima.cz/schola si všechno v klidu přečtěte, zaregistrujte se do systému ANIMA Schola a zapište se do toho kurzu (všechno zdarma), abyste si mohli vyzkoušet i těch pár věcí, ke kterým Vás při té přepadové návštěvě nepustí.

Zpět na úvodní stránku

Comments are closed.