Loučení s krizí

Minulých pět článků jsme věnovali finanční a hospodářské krizi. To je dost dlouhá série. V tomto článku Vám proto už jen doporučíme vybavení pro obtížné doby a pak přehodíme výhybku.

V posledních týdnech jsme se s plnou vážností věnovali úvahám, které z ANIMA Instruktáží vám mohou nejvíce pomoci v turbulentní době, která je nejspíš před námi. Výsledkem toho přemýšlení je série 6 instruktáží připravená na období leden - březen 2009.

Odstartují to dvě lednové instruktáže:

  • 22. 1.: Strategické nástroje a
  • 29. 1.: Promluvit a pohnout s lidmi

Už tyto dvě instruktáže obsahují nástroje, které Vám pomohou vymanit se z nebezpečné tendence čelit krizi ve stylu Klapky & Kalkulačka (K&K).

kandk.png

K&K představuje styl “přirozeného způsobu”, jak řešit potíže - styl, který člověku venku v mrazu radí: “Zdřímni si, když na tebe jde spaní.” Napsali jsme o tom krátký dokument. Klikněte zde a můžete si ho otevřít (vytisknout) a přečíst. Probírají se v něm skutečně osvědčené nástroje pro ty, kdo chtějí obtížné době čelit aktivně.

K faxové i on-line přihlášce/ objednávce se dostanete, když kliknete zde.

Příště už se od tématu krize na nějakou dobu odpoutáme. Na rozloučení s ním uvádíme upozornění na videoklip a na článek, které by Vám rozhodně neměly uniknout:

Zpět na úvodní stránku

Pošlete odpověď