Jaký způsob léta Vás letos čeká? Máme pro Vás vylepšení

„Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným”, stěžoval si Antonín Důra na začátku Vančurova Rozmarného léta.  Vadilo mu tehdy, že v červnu bylo chladno.

Co by teprve říkal, kdyby věděl o firmách, které na 2 - 3 měsíce upadají do jakéhosi letního polospánku. Udržují základní provoz, ale do ničeho nového se nechtějí pouštět. Tento způsob léta je v době hospodářského útlumu skutečně poněkud nešťastným.

Chcete to letos zkusit trochu jinak?

Jiná dovolená? Jiné léto?

Narazil jsem v poslední době na několik lidí, kteří se chystají trávit dovolenou jinak než v předchozích letech. Většinou se hodlají držet blíže domova, než mívali ve zvyku. Jedni chtějí ušetřit,  jiné před několika měsíci nepříjemně zdržel v zahraničí islandský sopečný popel a říkají si: “Co kdyby během prázdnin bouchla i ta Katla.”

Tipy, kam se vypravit, od nás nečekejte, navíc už to stejně asi máte naplánované.

Máme však pro Vás tip pro letní týdny, kdy už (nebo ještě)  na dovolené nebudete a budete přikováni na své pracoviště. Nebudete moci vytáhnout paty, protože mnoho lidí bude chybět kvůli dovolené.

Co kdybyste ty týdny využili a během nich se čas od času dali na hodinku dohromady s manažery, třeba i z jiných firem, a společně promýšleli, co dělat v náročných měsících a letech, které nás podle všeho čekají?

Dobře, řeknete, ale jak to udělat, když nebudu moci vytáhnout paty a oni asi také ne? O tom právě je náš nápad.

Podoba setkání

Nabízíme Vám možnost zúčastňovat se během letních měsíců virtuálních, zhruba jednohodinových setkání s dalšími manažery. Setkání budeme moderovat z naší firmy ANIMA Praha a my také připravíme materiály, nad nimiž budeme diskutovat.

Jak to celé bude fungovat a jaké nevšední možnosti komunikace to bude nabízet, to se dozvíte na zkušebním zhruba 15 - 30 minutovém virtuálním setkání, kterého se můžete zúčastnit v nejbližších dnech. Na nich také probereme, jaká témata Vás zajímají nejvíce, i jak často a kdy se během léta virtuálně setkávat. Teprve podle toho, jak se Vám přípravná schůzka bude zamlouvat, se rozhodnete, zda budete mít zájem i o  setkání během července a srpna.

Kolik Vás to bude stát?

Vás? Pro Vás je to samozřejmě zadarmo!

Co potřebujete udělat, chcete-li se virtuálního přípravného setkání účastnit?

  1. Potřebujete být v tu dobu s počítačem připojeni na internet a mít možnost poslouchat, co Vám budeme říkat. To znamená poslouchat přes sluchátka, jsou-li s Vámi v místnosti lidé, které by to mohlo rušit.
  2. Poslat mi e-mail na adresu michal@anima.cz, v němž uvedete, které z uvedených tří termínů přípravné virtuální schůzky:
    a) čtvrtek 24. 6. od 16 hod.
    b) pátek 25. 6. od 14 hod.
    c) úterý 29. 6. od 16 hod.
    se Vám hodí (uveďte i více možností. můžete-li).

Až se Vás pak zima zeptá,

“cos dělal(a) v létě”,

třeba i Vy odpovíte

“tentokrát jsem opravdu nezahálel(a) - v kruhu dalších přemýšlivých lidí jsem si rozmyslel(a) pár opravdu důležitých věcí”.

Zpět na úvodní stránku

počet odpovědí: 6 na “Jaký způsob léta Vás letos čeká? Máme pro Vás vylepšení”

  1. Yvonna Ronzová říká:

    1. čtvrtek 24.6
    2. úterý 29.6.

    Pátek 25.6. ne.

    Zdraví a těší se
    YR

  2. Vojtěch Brant říká:

    a) čtvrtek 24. 6. od 16 hod. ANO
    b) pátek 25. 6. od 14 hod. NE
    c) úterý 29. 6. od 16 hod. Ano

    děkuji za nabídku, už teď se těším.
    VB

  3. Zuzana Vicherková říká:

    Výborný nápad! V termínech se shoduji s Yvonnou Ronzovou. Zuzana

  4. Kristýna Mothejzíková říká:

    krásná myšlenka

    mohu v Pá 25.6. a v Út 29.6.
    Díky

    KM

  5. Eva Mištinová říká:

    Těším se … mohu v pátek 25. 6. od 14 hod.
    nebo v úterý 29. 6. od 16 hod.

    EM

  6. Hana Vančurová říká:

    Je mi líto, že jsem k přečtení článku dostala až teď. Ale bohužel v jediném možném termínu tj. v úterý 29.6. od 16:00 nemohu.

    Mohla bych později tj. od 17:00.
    Přesto bych se ráda virtuální ch diskusí účastnila. Pokud to bude možné i bez půlhodinové přípravy, budu ráda. Pokud ne, budu na Vás všechny myslet a vyzvídat na Vojtěchovi, cože se to probíralo :-)
    Hana Vančurová

Pošlete odpověď