Do třetice! Tentokrát je to flotila

Poprvé to byla karavana - byl to kurz šachů pro manažery. Podruhé to byl výlet - tématem bylo “Jak projít krizí”. Obojího se mohl zúčastnit každý a bylo to zadarmo. Teď to bude flotila - opět zadarmo, ale tentokrát jen pro určitý typ lidí. Patříte mezi ně? To si přečtete na dalších řádcích.

Malá nebo střední

Co je to ta flotila a kam má namířeno, to se dozvíte na stránkách www.anima.cz/i. Hned v úvodu se tam obracíme k lidem, kteří vedou malou nebo středně velkou firmu pociťující dopady krize. Těm je v první řadě tato akce určena.  Teď tady podrobněji vysvětlíme, koho máme na mysli.

  1. “Vedete malou nebo střední firmu”: nepracujeme tady s žádnou úřední definicí malých a středních firem - přihlásí-li se nám Peter Voser (vede Royal Dutch Shell), nebudeme ho vyhazovat - slova “malou nebo střední” vyjadřují, kterým firmám chceme v první řadě pomoci a mají povzbudit majitele i jednočlenných firem, aby se neostýchali přihlásit. Důležité je, že to má být člověk, který tu firmu (spolu)vede - tzn. vidí celkový obraz firmy a (spolu)rozhoduje, kterým směrem se firma pohybuje. Účastník, který by to nesplňoval, by nemohl dělat důležitá cvičení, která v kurzu budou.
  2. Účastník flotily musí mít připojení na internet - možnost dostávat a posílat e-maily, přehrávat si videa z YouTube, číst webové stránky a otvírat a tisknout si pdf dokumenty. Vy to určitě splňujete, ale je to důležité pro případ, že budete chtít na akci upozornit svého známého živnostníka.
  3. Firma “se potýká s důsledky současného hospodářského poklesu”. Ani toto není nutná podmínka - opět vyjadřuje, na koho při přípravě kurzu speciálně myslíme. Co znamená “potýká”? Nabízíme navigační nástroj - ten může pomoci, pokud ještě firma pluje. Jestliže už najela na útesy, nebude k ničemu.

Jestliže podmínky splňujete a máte o účast ve flotile zájem, přihlaste se hned - ještě během shromažďování flotily v srpnu rozešleme několik přípravných videí, která se Vám mohou hodit. Těšíme se, že snad ve flotile uvidíme i některé osvědčené matadory “karavany” nebo “výletu”.

Zamyslete se chvilku nad tím, jestli podmínky pro účast ve flotile splňuje někdo z Vašich známých, a upozorněte ho na ni.

Z podminky minimálního počtu 50 účastníků nehodláme slevovat - myslíme, že už po zkušenostech z předchozích dvou akcí dovedeme velikost správně nadimenzovat. Flotila se poplaví možná celé 3 měsíce a tempo bude volnější než u “karavany” a “výletu”.

Tady je ještě jednou odkaz na shromaždiště flotily.

Odhalení

I v předchozích letech byla o prázdninách frekvence článků v ANIMA Forbíně menší. Věřili jsme, že nikomu nebude divné, že je to tak i letos. To jsme ovšem čtenáře Forbíny podcenili. Už dva se nám ozvali, že zjistili, že autor těchto článků “zanáší” na portál iDNES. Ano, je to tak - čtyři dosud uveřejněné prázdninové články můžete najít na

http://michalchytil.blog.idnes.cz/.

Přestaňte být líní

a přijďte na  hostujíci instruktáž “Tažení proti lenochům”, na niž jsme Vás zvali v předminulém článku.  Pořád se ještě můžete přihlásit. Zájem se zatím soustřeďuje na termín 13. srpna, ale i do termínu stále ještě můžete promluvit, když se ozvete na office@anima.cz.

Zpět na úvodní stránku

Pošlete odpověď